8600 SIÓFOK, Halápy J. u 3, III/3, info@visitsiofok.hu

Adatvédelmi irányelvek

Számunkra nem csak az a fontos, hogy élmény legyen a szállásfoglalás, hanem az is, hogy felhasználóink, foglalóink és partnereink személyes adatai biztonságban legyenek.
Kiemelten fontosnak tartjuk az információs önrendelkezési jognak a tiszteletben tartását és azt, hogy a legteljesebb átláthatóságot biztosítsuk.
Az adatokat úgy kívánjuk megőrizni, hogy azok kezelésének és feldolgozásának feltételei teljes mértékben megfeleljenek az EU személyes adatok védelemére vonatkozó új rendeletének igen szigorú biztonsági kritériumainak. 

Hogyan kezeljük az adatokat?

Az adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályokkal összhangban, a jelenleg is hatályos adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük. Adatokat harmadik fél részére csak külön, előzetes hozzájárulás esetén továbbítunk.

Hol tároljuk az adatokat?

Saját fiók létrehozáshoz, vagy foglaláshoz kapcsolódó adatokat a Criscomp Informatika Kft (Debrecen, Gyoma u. 17, 4030) által biztosított szervereken tároljuk az Európai Unióban.

Meddig tároljuk az adatokat?

A vásárláshoz köthető adatokat a számviteli törvény szerint 8 évig tároljuk.

Hogyan kérhető az adatok törlése?

Az adatok törlése kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben, a +36 20 337 1927 telefonszámon.

  • ha az adatok kezelése jogellenes,
  • ha az adatkezelés célja megszűnt,
  • ha az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt,
  • ha a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte azt,
  • ha az adatkezelés hiányos vagy téves és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható –, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki.