8600 SIÓFOK, Halápy J. u 3, III/3, info@visitsiofok.hu

Foglalási és lemondási feltételek

A foglalás és ajánlatkérés formája

A VIKTÓRIA APARTMAN SIÓFOK szálláshelyfoglalást kizárólag az online foglalási rendszeren, vagy e mail útján fogad el.
Ajánlat vagy információkérés céljából az elérhetőségeink:
Honlap: www.visitsiofok.hu
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: (+36-20) 337 1927

Apartmanunk a vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható a honlapunkon (www.visitsiofok.hu), „Szobafoglalás” menüpontja alatt.

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e mail) helyes megadására!

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a VIKTÓRIA APARTMAN SIÓFOK fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

 • Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be.
 • Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát a megjegyzés rovatban jelezzék.
 • E-mailben történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni.
 • Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben történt megerősítést követően válik véglegessé.
 • A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!
A előleg fizetése, összege:

A foglalás véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges! Az előleg összege a teljes szállásdíj 30%-a, amit a foglalástól számított 3 munkanapon belül kérünk teljesíteni! A határidő lejárta után foglalását törölhetjük!
A szállásdíj fennmaradó részét - egyéb egyeztetés hiányában - érkezés előtt legalább 14 nappal kérünk teljesíteni! 

Befizetésének lehetőségei:

 • Banki átutalással
 • Készpénzes befizetés a közvetlenül a számlavezető bank, az Erste Bankban, vezetett számlára
 • Postai csekkes befizetéssel (rózsaszín csekk)

Banki átutalás esetén az alábbi számlára kérjük átutalni:
Számlatulajdonos: Bartha Leonóra
Számlavezető bank: Erste Bank
Számlaszám: 11991119 – 96898727 – 00000000 

A közlemény rovatba kérjük, tüntessék fel:

 • Név: amellyel a szállást lefoglalták: Figyelem! Ha a befizető más, mint a szállás lefoglalója, akkor kérem, írják rá a közlemény rovatba a szállásfoglaló nevét!
 • Foglalási azonosító: csak abban az esetben kap foglalási azonosítót, ha a honlapunkon vagy valamely szállásfoglaló portálon foglalta le szállásunkat. Ha nem rendelkezik ilyen számmal, elegendő a szállásfoglaló nevét feltüntetni a közlemény rovatban!

Készpénzes befizetés a közvetlenül a számlavezető bank, az Erset Bank bankfiókjában, vezetett számlára. Ebben az esetben az előleg befizetést tranzakciós díj terheli, díja: 500Ft Ha az előleg befizetésnek ezt a módját választja, kérem a számlára előleg+500Ft-ot  befizetni szíveskedjék!

Postai csekkes befizetéssel (rózsaszín csekk):
Cím: Bartha Leonóra, 4551 Nyíregyháza, Füzes u 21.

Az előleg vagy a teljes szállásdíj megérkezésekor visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek! Késedelmes fizetés esetén nem tudjuk garantálni, hogy a korábbi foglalás időpontban még lesz-e szabad hely, ezért kérem, ügyeljen a befizetési határidők pontos betartására!

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14.00-18.00 óra között lehet elfoglalni és elutazás napján 11.00 óráig kérjük elhagyni. Az érkezés és elutazás napján a szálláshely környéki szolgáltatások (úszómedence, stb)egész nap használhatóak. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot a személyzettel.

 • A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:
 • Személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
 • A vendég járművének rendszáma
 • Érkezés és elutazás napja
 • 1 db érvényes e-mail cím
 • A foglalással létrejött anyagi felelősség
 • Aláírás

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az apartmanban igénybe vett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.

A kijelentkezéskor a szobakulcsot kérjük leadni.

Lemondási feltételek

Az előleg nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben, e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a szálloda felé jelezni.

Az előleg befizetése foglalónak minősül,az így megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek:

Foglalót NEM áll módunkban visszaadni.

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondás évében 12.31.-ig  használható fel legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.

Egyéb esetben a foglaló a VIKTÓRIA APARTMAN SIÓFOK -t illeti. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek.

A végtakarítást a vendég a foglalása elkészítésekor már kérhet extra szolgáltatásként, de elutazás előtt is dönthet úgy, hogy végtakarítást kér. Ennek összege a weblap foglalási részében megjelenő ár. Ha nem kér végtakarítást, akkor az apartmant kérjük úgy rendbe rakni ahogy azt átvette. 

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek:

A VIKTÓRIA APARTMAN SIÓFOK szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és az apartmanház saját honlapján (www.visitsiofok.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben az apartmanház saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért szálláshelyünk semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Nyíregyházi városi, vagy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Köszönjük megértésüket!